Algemene Ledenvergadering

Op 6 december is het weer zover: de algemene ledenvergadering van Coöperatieve Duurzame Energievereniging Zeeuwind U.A. We verwelkomen onze leden dit jaar in De Goederenloods in Goes. 

Leden ontvangen een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering per e-mail of per post. Daarin leggen we uit hoe je je kunt aanmelden. 

Locatie

De Goederenloods heeft een gratis parkeerterrein (Albert Plesmanweg 23). Vanaf 17:30 uur heten we onze leden welkom voor een maaltijd met broodjes en een drankje. De vergadering start stipt om 18:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Na dit formele gedeelte volgt er nog een interessante lezing van Nsongo Mfumu a Kanda. Hij schreef voor Zeeuwind een energiestrategie over de dynamiek in de energiemarkt. Hij gaat tijdens zijn presentatie dieper in op de vraag: hoe ontwikkelt de energietransitie zich en wat betekent dat voor Zeeuwind? Zijn verhaal gaat over kansen, uitdagingen en het toekomstige verdienmodel van hernieuwbare energie. Rond 21:30 uur sluiten we de avond af.

Stukken

De stukken voor de vergadering kun je hieronder downloaden. Om tijd, papier en portokosten te besparen, sturen we de documenten alleen op specifiek verzoek per post toe. Daarvoor kun je bellen naar 0118- 47 41 87.  

Stukken voor de algemene ledenvergadering van 6 december:

Agenda

Jaarplan 2024

Notulen alv 28 juni 2023

Online deelnemen

Ook deze keer is het weer mogelijk om online aan de vergadering deel te nemen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je naar De Goederenloods wilt komen of dat je de vergadering online wilt volgen.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de stukken? Stel deze dan zoveel mogelijk voorafgaand aan de vergadering. Stuur daarvoor een e-mail naar info@zeeuwind.nl of bel naar 0118-474187.

Meld u aan

We hopen je van harte te ontmoeten op 6 december, op locatie of digitaal!