Algemene Ledenvergadering

Op 26 juni is het weer zover: de algemene ledenvergadering van Coöperatieve Duurzame Energievereniging Zeeuwind U.A. We verwelkomen onze leden deze keer in De Stenge in Heinkenszand. 

Nb: leden ontvangen een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering per e-mail of per post. Daarin leggen we uit hoe je je kunt aanmelden. 

Locatie
De Stenge heeft een gratis parkeerterrein (locatie: Kamilleplein). Vanaf 17:30 uur heten we onze leden welkom voor een maaltijd met broodjes en een drankje. De vergadering start stipt om 18:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Over waterstof
Na dit formele gedeelte volgt een interessante lezing van Stijn Kromwijk. Hij vertelt over de rol van waterstof in Nederland, want hij werkt aan het verduurzamen van de industrie met groene waterstof. Maar wat is dat precies? Hoe wordt het geproduceerd? Wat komt er allemaal bij kijken en welke rol gaat dit spelen in het energiesysteem van de toekomst?

Na Stijns presentatie, rond 21:30 uur, sluiten we de avond af.

Stukken
De stukken voor de vergadering kun je downloaden door te klikken op de icoontjes hieronder. Om tijd, papier en portokosten te besparen, sturen we de documenten alleen op specifiek verzoek per post toe. Daarvoor kun je bellen naar 0118- 47 41 87.  

Agenda alv 26 juni 2024

Notulen alv 6 dec 2023

Bestuursverslag 2023

Jaarverslag rvc 2023

Aanpassing vergoeding rvc

Winstuitkering 2023

Online deelnemen
Deze keer is het ook weer mogelijk om online aan de vergadering deel te nemen. Op het inschrijfformulier dat je als Zeeuwind-lid ontvangt, kun je aangeven of je naar De Stenge wilt komen of dat je de vergadering online wilt volgen.

Vragen?
Heb je nog vragen naar aanleiding van de stukken? Stel deze dan zoveel mogelijk voorafgaand aan de vergadering. Stuur daarvoor een e-mail naar info@zeeuwind.nl of bel naar 0118-474187. We hopen van harte je te ontmoeten op 26 juni, op locatie of digitaal!

Getoonde video's algemene ledenvergadering 6 december 2023: