Ons
team

Bij Zeeuwind werken niet zomaar mensen. Stuk voor stuk hebben wij hart voor een duurzaam Zeeland. We hopen je snel een keer te ontmoeten, maar stellen ons hier vast kort aan je voor.

"Iedereen moet kunnen profiteren van energieprojecten. Dat is waar ik mij als directeur-bestuurder van Zeeuwind hard voor maak. In mijn rol vertegenwoordig ik de coöperatie en de leden bij besluiten die voor Zeeuwind relevant zijn. Ik ben verantwoordelijk voor het bestuursbeleid en de algemene gang van zaken."

Teus Baars
Directeur-bestuurder

"Het verduurzamen voor en met de Zeeuwen. Dat vind ik het mooiste onderdeel van mijn werk. In mijn dagelijkse bezigheden heb ik veel contact met leden en belanghebbenden van onze projecten. Het benutten van kansen en het praktisch toepassen van innovaties is waar ik altijd op zoek naar ben."

Marjan Brandes
Manager coöperatie

"Als programmamanager werk ik concreet aan een duurzame toekomst van Zeeland. In mijn rol zorg ik voor structuur in de organisatie. Ik bewaak de inzet van interne en externe projectmanagers, zodat projecten op kwalitatieve wijzen worden uitgevoerd. Ook begeleid ikzelf projecten op het gebied van zon, wind of andere vormen van duurzame energie."

Rogier Polderman
Programmamanager

"Ik ben het eerste aanspreekpunt voor leden. Bel je ons op of stuur je een e-mail? Grote kans dat je met mij te maken krijgt. Niet alleen leden, ook klanten van Energiek Zeeland krijgen mij als eerste aan de lijn. Dat vind ik ook direct het leukste onderdeel van mijn werk. Het contact met de mensen."

Anita Verkoeijen
Administratief medewerkster

"Het financiële reilen en zeilen van de vereniging en haar deelnemingen is waar ik dagelijks mee bezig ben. Dat is niet alleen het financiële beheer van alle bestaande projecten maar ik werk ook mee aan de financiële uitwerking van nieuwe projecten. Met Windpark Krammer als mooiste project tot nu toe."

Matthijs Geldof
Financieel Controller

"Iets nuttigs doen voor de toekomst van Zeeland en de Zeeuwen spreekt mij heel erg aan. Niet alleen plannen bedenken maar ze ook echt uitvoeren. Dat gaat verder dan mijn functieomschrijving maar dat vind ik het mooie aan mijn baan."

Joyce Gyselinck
Marketing- en communicatieadviseur

"Ik geniet enorm van het helpen van mensen met technische innovaties en iets nuttigs te kunnen betekenen voor mede-Zeeuwen. Mijn werk bij Zeeuwind geeft mij de vrijheid om zaken te mogen onderzoeken en ik ondersteun de missie om de energietransitie in Zeeland te versnellen."

Mattijs Mertens
Project- en productiemanager

"Dromen over de energievoorziening van de toekomst is nodig. De weg voorbereiden om de energievoorziening van de toekomst mogelijk te maken een voorwaarde. Bijdragen aan het realiseren van een stukje van de toekomstige energievoorziening vind ik het leukst om te doen en dat vind ik terug in mijn werk voor Zeeuwind."

Bart Kuijpers
Projectmanager

"De veelzijdigheid van mijn werk spreekt mij aan. Naast beheerder voor zonneparken werk ik ook als projectmanager bij verschillende projecten, van de ontwikkeling van wind en zon tot nieuwe energievormen en slimme samenwerkingsverbanden. Zo is geen dag bij Zeeuwind hetzelfde."

Liesbeth Boogaard
Project- en productiemanager

“Met veel passie zorg ik voor de ontwikkeling van zonneparken op daken en op land. Ook ben ik op landelijk niveau aangesloten bij de branchevereniging Holland Solar en ben ik betrokken bij innovatieve en maatschappelijke projecten. Alles voor die stap richting een duurzame toekomst."

Jochem Compiet
Projectmanager

"Leven van de wind. Dat was één van de eerste slogans van Zeeuwind en dat geldt dus ook voor mij. In mijn werk houd ik me bezig met het beheer van de meeste van onze windparken. En ja, dat betekent dat ik af en toe ook een windturbine beklim."

Niek Tramper
Productiemanager

Meewerken?

Wil jij ook meewerken aan het versnellen van de energietransitie in Zeeland? Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures maar we kijken altijd uit naar mensen met een hart voor duurzame energie. Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.