Ons
team

Bij Zeeuwind werken niet zomaar mensen. Stuk voor stuk hebben wij hart voor een duurzaam Zeeland. We hopen je snel een keer te ontmoeten, maar stellen ons hier vast kort aan je voor.

"Iedereen moet kunnen profiteren van energieprojecten. Dat is waar ik mij als directeur-bestuurder van Zeeuwind hard voor maak. In mijn rol vertegenwoordig ik de coöperatie en de leden bij besluiten die voor Zeeuwind relevant zijn. Ik ben verantwoordelijk voor het bestuursbeleid en de algemene gang van zaken."

Teus Baars
Directeur-bestuurder

"Het verduurzamen voor en met de Zeeuwen. Dat vind ik het mooiste onderdeel van mijn werk. In mijn dagelijkse bezigheden heb ik veel contact met leden en belanghebbenden van onze projecten. Het benutten van kansen en het praktisch toepassen van innovaties is waar ik altijd op zoek naar ben."

Marjan Brandes
Manager coöperatie

"Als programmamanager werk ik concreet aan een duurzame toekomst van Zeeland. In mijn rol zorg ik voor structuur in de organisatie. Ik bewaak de inzet van interne en externe projectmanagers, zodat projecten op kwalitatieve wijzen worden uitgevoerd. Ook begeleid ikzelf projecten op het gebied van zon, wind of andere vormen van duurzame energie."

Rogier Polderman
Programmamanager

"Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de leden van Zeeuwind. Bel je ons op of stuur je een e-mail? Grote kans dat je met mij te maken krijgt. Klanten van Energiek Zeeland krijgen mij eveneens als eerste aan de lijn. Dat vind ik ook direct het leukste onderdeel van mijn werk: het contact met de mensen."

Anita Verkoeijen
Officemanager

"Het financiële reilen en zeilen van de vereniging en haar deelnemingen is waar ik dagelijks mee bezig ben. Dat is niet alleen het financiële beheer van alle bestaande projecten maar ik werk ook mee aan de financiële uitwerking van nieuwe projecten. Met Windpark Krammer als mooiste project tot nu toe."

Matthijs Geldof
Financieel Controller

“Bij Zeeuwind ga ik alle financiële werkzaamheden doen rondom het beheer van de wind- en zonneparken. Bij mijn vorige baan in de accountancy heb ik ooit de stukken gecontroleerd van Zeeuwind. De coöperatieve, leuke en gezellige sfeer speelde mee om de overstap te maken. Een organisatie met een mooie doelstelling om je voor in te zetten."

Damian Rentmeester
Financieel Controller

"Al zo lang ik me herinner, ben ik ervan overtuigd dat we duurzamer kunnen en moeten leven. Als communicatieadviseur van Zeeuwind richt ik me tot onze leden, samenwerkingspartners en andere belanghebbenden. Daarbij maak ik vaak gebruik van de expertise van mijn collega's. Ik werk dus met veel verschillende mensen… wat is er leuker dan dat?”

Jan-Kees de Meester
Communicatieadviseur

“Met veel passie zorg ik voor de ontwikkeling van zonneparken op daken en op land. Ook ben ik op landelijk niveau aangesloten bij de branchevereniging Holland Solar en ben ik betrokken bij innovatieve en maatschappelijke projecten. Alles voor die stap richting een duurzame toekomst."

Jochem Compiet
Projectmanager

"De veelzijdigheid van mijn werk spreekt mij aan. Naast beheerder voor zonneparken werk ik ook als projectmanager bij verschillende projecten, van de ontwikkeling van wind en zon tot nieuwe energievormen en slimme samenwerkingsverbanden. Zo is geen dag bij Zeeuwind hetzelfde."

Liesbeth Boogaard
Project- en productiemanager

“Voor mij is er geen betere manier om mijn werkende leven te besteden dan aan de hoognodige energietransitie, waar ook ter wereld. Het is mooi om dat te mogen doen met het gedreven en ervaren team van Zeeuwind.”

Merijn Boon
Projectmanager

"Mooi dat we als Zeeuwind onafhankelijk advies kunnen geven aan bedrijven over duurzame opwek doormiddel van zonnepanelen. Omdat we via ZonOffensief Zeeland ook ontwikkelen, realiseren en beheren, kunnen we bedrijven volledig ontzorgen."

David Tolhoek
Projectmedewerker

"Leven van de wind. Dat was één van de eerste slogans van Zeeuwind en dat geldt dus ook voor mij. In mijn werk houd ik me bezig met het beheer van de meeste van onze windparken. En ja, dat betekent dat ik af en toe ook een windturbine beklim."

Niek Tramper
Productiemanager

"Duurzaam leven is voor mij al jaren vanzelfsprekend. Bij Zeeuwind ben ik vanaf de ‘geboorte’ van een windturbinepark betrokken – hoe mooi is dat?"

Leonardo Geelhoed
Productiebeheerder

"Bij mij stond altijd werken met mensen centraal. Eerst in mijn baan in de gehandicaptenzorg, later als secretaresse. Bij Zeeuwind vind ik alle leuke componenten vanuit mijn vorige functies terug: werken met mensen, regelen, plannen en gegevens bijhouden. Nu voor een organisatie met een duidelijke visie op de energiemarkt – hoe leuk is dat?"

Ellis Lek
Administratief medewerker

Meewerken?

Wil jij ook meewerken aan het versnellen van de energietransitie in Zeeland? Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures maar we kijken altijd uit naar mensen met een hart voor duurzame energie. Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.