Onze leden

Familie Kloetinge

Wie zijn
onze leden?

Wie zijn al die duizenden mensen die meewerken aan een duurzame toekomst voor van Zeeland? Vaak zijn dit Zeeuwen, maar we hebben ook leden uit andere delen van het land. Ze zijn van alle leeftijden en achtergronden maar hebben allemaal één ding gemeen: ze dragen graag hun steentje bij aan een duurzame toekomst voor Zeeland.

0
leden
0 miljoen
ledenkapitaal
Alle
leeftijden

Onze
trotse leden

'"Fijn dat je kunt meepraten als je daar behoefte aan hebt."'
Mascha Kloet
'“Duurzaam investeren én verbonden blijven met Zeeland” Carina werd door haar broer op het idee gebracht om lid te worden Zeeuwind om zo haar Zeeuwse connectie te behouden. '
Carina
'Wonen in een tiny house: Zeeuwind-lid Peter Jasperse (58) waagde de stap en bouwde zelf zijn minihuisje. Hij woont er sinds de zomer van 2021 in, aan de Walcherseweg in Middelburg. “Het is geweldig!” '
Peter Jasperse

Wat levert het op?

Een lidmaatschap levert je een duurzamer Zeeland op. Dat is belangrijk want zo maken we Zeeland klaar voor de toekomst. Maar ook voor jou persoonlijk levert het wat op. Zo ontvang je rendement op je investering en deel je mee in de winst. Bovendien heb je toegang tot een groot netwerk op het gebied van duurzame energie met bruikbare tips en nuttige hulp.

Aantrekkelijk rendement tot 3,5%
Jaarlijks winstuitkering
Toegang tot een groot Zeeuws netwerk
Toegang tot de laatste nieuwtjes van duurzame energie
Meepraten over duurzame ontwikkelingen
Interessante webinars over duurzaamheid

Onze ledenacties

Als lid van Zeeuwind profiteer je niet alleen van de opbrengst van onze wind- en zonneparken. We organiseren ook regelmatig ledenacties. Denk aan het thuis uitproberen van duurzame innovaties, toegang tot interessante kenniswebinars en nog veel meer.

meekijken op computer