Zeeuwind
leden

Iedereen is welkom bij Zeeuwind. Of je nu man, vrouw, jong of ouder bent. En ook als je niet in Zeeland woont, kun je aansluiten. Ruim 3000 mensen gingen je al voor. Ontdek hier wie zij zijn en waarom ze lid zijn van Zeeuwind.

twee oudere vrouwen in tuin

Onze
trotse leden

Wie zijn al die duizenden mensen die meewerken aan de duurzame toekomst van Zeeland? Elke lid heeft zijn eigen verhaal. Hieronder vind je een aantal van die ledenverhalen. Door verder te klikken leer je onze leden beter kennen. 

leden
0 +
ledenkapitaal
0 miljoen
leeftijden
Alle
"Ik word steeds verrast door de mooie initiatieven van Zeeuwind. Ze hebben echt een voortrekkersrol in de energietransitie – dat wist ik helemaal niet."
“Ik geloof in coöperaties omdat veranderingen van onderaf succesvoller zijn dan wanneer iets van bovenaf wordt opgelegd.”
"De keuze voor een warmtepomp is best lastig. Daarom deel ik graag mijn verhaal om te vertellen hoe ik dat heb aangepakt."
"Met een deelauto kom ik weer een stap verder naar een duurzamer leven."
"Fijn dat je kunt meepraten als je daar behoefte aan hebt."
“Duurzaam investeren én verbonden blijven met Zeeland”
Wonen in een tiny house: “Het is geweldig!”

Onze
trotse leden

'"Ik word steeds verrast door de mooie initiatieven van Zeeuwind. Ze hebben echt een voortrekkersrol in de energietransitie – dat wist ik helemaal niet." '
Chris Jan Kempe
'“Ik geloof in coöperaties omdat veranderingen van onderaf succesvoller zijn dan wanneer iets van bovenaf wordt opgelegd.”'
Sam
'"De keuze voor een warmtepomp is best lastig. Daarom deel ik graag mijn verhaal om te vertellen hoe ik dat heb aangepakt." '
Stephan
'"Met een deelauto kom ik weer een stap verder naar een duurzamer leven." '
Johan Edens