Zeeuwind
leden

Iedereen is welkom bij Zeeuwind. Of je nu man, vrouw, jong of ouder bent. En ook als je niet in Zeeland woont, kun je aansluiten. Ruim 3000 mensen gingen je al voor. Ontdek hier wie zij zijn en waarom ze lid zijn van Zeeuwind.

twee oudere vrouwen in tuin

Onze
trotse leden

Wie zijn al die duizenden mensen die meewerken aan de duurzame toekomst van Zeeland? Elke lid heeft zijn eigen verhaal. Hieronder vind je een aantal van die ledenverhalen. Door verder te klikken leer je onze leden beter kennen. 

0 +
leden
0 miljoen
ledenkapitaal
Alle
leeftijden
"Fijn dat je kunt meepraten als je daar behoefte aan hebt."
“Duurzaam investeren én verbonden blijven met Zeeland” Carina werd door haar broer op het idee gebracht om lid te worden Zeeuwind om zo haar Zeeuwse connectie te behouden.
Wonen in een tiny house: Zeeuwind-lid Peter Jasperse (58) waagde de stap en bouwde zelf zijn minihuisje. Hij woont er sinds de zomer van 2021 in, aan de Walcherseweg in Middelburg. “Het is geweldig!”

Onze
trotse leden

'"Fijn dat je kunt meepraten als je daar behoefte aan hebt."'
Mascha Kloet
'“Duurzaam investeren én verbonden blijven met Zeeland” Carina werd door haar broer op het idee gebracht om lid te worden Zeeuwind om zo haar Zeeuwse connectie te behouden. '
Carina
'Wonen in een tiny house: Zeeuwind-lid Peter Jasperse (58) waagde de stap en bouwde zelf zijn minihuisje. Hij woont er sinds de zomer van 2021 in, aan de Walcherseweg in Middelburg. “Het is geweldig!” '
Peter Jasperse