Energie van Zeeuwind

Zeeuwindstroom is duurzame energie van Zeeuwind. We werken hiervoor samen met om | nieuwe energie en Shave Energy. Zij brengen onze lokaal opgewekte Zeeuwse stroom bij jou thuis. 

Dat doen ze in de vorm van drie verschillende energiecontracten: een vast en een variabel contract via Zeeuwind | om en een dynamisch contract via Zeeuwind | Shave.

Zo kunnen we samen Zeeland nog sneller verduurzamen!

De voordelen
van Zeeuwindstroom

Zeeuwindstroom is Zeeuwse energie uit je eigen buurt, opgewekt door onze eigen wind- en zonparken.

Naast stroom kun je bij ons trouwens ook gas krijgen. Dat is geen Zeeuwindgas, maar vergroend gas van onze leverancier.

Voor Zeeuwindstroom hebben wij geen winstoogmerk. De prijs van Zeeuwindstroom beweegt mee met de marktprijzen.

Via de online portalen van  om | nieuwe energie (voor vast en variabel contract) en  Shave Energy (voor dynamisch contract) heb je altijd inzicht in je verbruik.

Wat kost het?

Vast, variabel of dynamisch: klanten van Zeeuwindstroom betalen altijd een eerlijke prijs. Dat is mogelijk omdat wij geen winstoogmerk hebben. De prijs van Zeeuwindstroom beweegt mee met de marktprijzen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. 

De overeenkomst voor Zeeuwindstroom sluit je af met energieleverancier om | nieuwe energie of Shave Energy

Veelgestelde
vragen

Bij een contract met een variabele, onbepaalde, looptijd kun je op elk moment overstappen. Heb je een contract met een vaste looptijd, kijk dan naar de einddatum van het energiecontract. Loopt het contract nog twee maanden, dan kun je overstappen zonder boete. Bovendien kunnen wij je huidige vaste contract ook boeteloos voor je opzeggen door het nieuwe contract automatisch te laten ingaan na je lopende contract.

Zeeuwindstroom biedt alle bekende contractvormen: vast, variabel en dynamisch.  Vast en variabel via Zeeuwind | om en dynamisch via Zeeuwind | Shave.

Ja, dat kan. Dit is geen Zeeuwindgas, maar gas van onze leveranciers om | nieuwe energie en Shave Energy. Wanneer je naast stroom ook gas wilt afnemen, kun je dat tijdens het aanmelden aangeven. De kosten voor gas en elektriciteit komen uiteraard op dezelfde factuur: wel zo makkelijk!