Onze leden

Wie zijn
onze leden?

Wie zijn al die duizenden mensen die meewerken aan de duurzame toekomst van Zeeland? Dat zijn heel veel Zeeuwen maar er veel leden wonen ook ergens anders, of zelfs in het buitenland. Onze leden zijn van alle leeftijden en achtergronden maar hebben allemaal één ding gemeen. Ze dragen graag hun steentje bij aan een duurzame toekomst voor Zeeland.

leden
0 +
ingelegd
0 miljoen
plaatsen
0

Verduurzaam je eigen
huis, straat of dorp

Een van de grootste voordelen van een lidmaatschap bij Zeeuwind is dat we er echt voor jou zijn. Heb je mooie ideeën om je eigen huis, straat of dorp te verduurzamen? Maar kun je wel wat hulp gebruiken om ze te realiseren? Wij denken met je mee!

Inwoners van het dorp Koudekerke wilden bijvoorbeeld een zonnepark aanleggen op de oude vuilstortplaats. Zeeuwind hielp een aantal enthousiaste initiatiefnemers met de realisatie van dit park. Met de 10.000 zonnepanelen kunnen maar liefst 900 huishoudens van elektriciteit worden voorzien. En met een deel van de opbrengst kan de lokale voetbalclub en scoutingverenging worden verduurzaamd.

Het kan nog dichter bij huis. Wil je je huis anders verwarmen? Wil je meer kennis over de elektriciteitsmarkt of achtergrond over waterstof? Via onze verschillende webinars nemen we onze leden telkens mee in een onderwerp. En niet alleen delen we kennis. Soms kun je ook meedoen aan innovatieve proeven zoals het vraag gestuurd energie verbruiken.

 

familie windturbine

Een duurzame toekomst voor Zeeland en haar volgende generatie. Daarom ben ik lid van Zeeuwind.

Wat levert een
lidmaatschap op?

Een lidmaatschap levert je een duurzamer Zeeland op. Dat is belangrijk want zo maken we Zeeland klaar voor de toekomst. Maar ook voor jou persoonlijk levert het wat op. Zo ontvang je rendement op je investering en deel je mee in de winst. Bovendien heb je toegang tot een groot netwerk op het gebied van duurzame energie met tips en hulp die ook echt voor jou te gebruiken zijn.