Zeeuwind zoekt geïnteresseerden voor vraag gestuurd energiegebruik

pexels-porapak-apichodilok-346734
Ben jij ook benieuwd hoe je je energiegebruik beter kunt regelen? Wil je energie gebruiken op het moment dat de prijs laag is? En beperken als er weinig energie beschikbaar is? Dat willen we als Zeeuwind ook. Daarom gaan we samen met onze leden een proef doen om meer grip te krijgen op je energieverbruik. Doe je ook mee?

Hoe kun je meedoen?
Om mee te kunnen doen aan deze proef heb je het volgende nodig: 

  • een lidmaatschap van Zeeuwind. Heb je dit nog niet? Regel dit hier direct.
  • zonnepanelen op je woning
  • een elektrische auto of een thuisbatterij

Wat gaan we doen?
Met deze proef gaan we onderzoeken wat ervoor nodig is om in de toekomst je energieverbruik zo in te richten dat het past bij jouw situatie. Zo voorkomen we verspilling van energie en houden we het betaalbaar. Als voorbeeld kun je denken aan de accu van je elektrische auto. Stel dat jij gemiddeld 40 km per dag rijdt maar je accu is volgeladen voor 400 km. Dan kan de overige energie uit de accu ingezet worden om bijvoorbeeld je wasmachine te laten draaien. Het uiteindelijke doel is om dit zo in te kunnen richten dat jij daar zelf niet over hoeft na te denken maar dat dit automatisch gebeurd. Dat geeft echt grip op je energieverbruik zodat je in de toekomst eigen baas bent over je eigen energie.


Interesse?
Heb je interesse om mee te doen en voldoe je aan de bovengenoemde voorwaarden? Meld je dan aan via info@zeeuwind.nl  en meld je aan. We starten begin 2023.