Wij zoeken nieuwe collega’s!

Zeeuwind-collega Niek Tramper | Foto: Evert van Moort
Zeeuwind zoekt nieuwe collega's | Foto: Evert van Moort

Altijd al willen bijdragen aan een duurzame toekomst? Gedroomd van werken bij een duurzame energiecoöperatie? Of ken je iemand die een baan bij Zeeuwind helemaal ziet zitten? Wij willen ons team versterken en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe energieke collega’s.

Zeeuwind groeit. We zijn betrokken bij steeds meer duurzame projecten en we houden ons al lang niet meer alleen met windenergie bezig. Dat is mooi, want dat sluit naadloos aan bij de duurzame toekomst die wij voor Zeeland voor ogen hebben. Maar met al die ontwikkelingen neemt ook onze werklast toe. Daarom is het belangrijk dat we binnenkort nieuwe collega’s kunnen verwelkomen.

Vacatures
Afgelopen tijd hebben we alles voorbereid om onze vacatures gestructureerd onder de aandacht te brengen en kandidaten uit te nodigen, te begeleiden en te ontvangen. En vanaf vandaag staan deze 5 nieuwe vacatures online:

  • senior projectleider
  • projectleider / accountmanager wijkgerichte verduurzaming
  • productiebeheerder
  • strategisch assetmanager
 

Je vindt ze allemaal op onze nieuwe ‘werken bij’-pagina, samen met informatie over de functie en over Zeeuwind als werkgever.

Zegt het voort
Wie weet zit er een vacature tussen die helemaal bij jou aansluit. Maar zelfs als dat niet zo is, kun je ons een handje helpen. Bijvoorbeeld met een telefoontje naar die ene kennis met dat passende profiel, maar natuurlijk ook door de vacature(s) in je netwerk te delen via LinkedIn, Facebook of andere sociale netwerken. Help jij ons team te versterken?

Meer weten? Kijk op onze ‘werken bij’-pagina!