Werken bij Zeeuwind

Samen versnellen we de Zeeuwse energietransitie

Koploper in de energietransitie. Dat zijn we al sinds 1987 met als doel een duurzame toekomst voor Zeeland. Niet alleen plannen maken, maar ook echt aan de slag. Dat doen we niet alleen. We werken samen met onze leden, Zeeuwse inwoners, bedrijven en overheden. En misschien straks ook met jou?

Werk mee aan de toekomst van Zeeland én die van jou

Ontwikkelen van wind- en zonneparken. Onderzoeken en testen van duurzame innovaties. Het verduurzamen van woningen en bedrijven. Of het enthousiasmeren en begeleiden van lokale initiatieven. Doordat we een klein team zijn, krijg je veel ruimte om dingen te doen waar je goed in bent. Bij Zeeuwind werk je niet alleen aan de duurzame toekomst van Zeeland maar ook aan die van jouzelf.

Wat krijg je daarvoor terug?

Vacatures

Open
sollicitatie

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar we kijken altijd uit naar mensen met een hart voor duurzame energie. 

Stuur dan een open sollicitatie naar info@zeeuwind.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor mij is er geen betere manier om mijn werkende leven te besteden dan aan de hoognodige energietransitie, waar ook ter wereld. Het is mooi om dat te mogen doen met het gedreven en ervaren team van Zeeuwind.”
Merijn Boon
Projectmanager
twee mannen met zonnepanelen

Verduurzamen bedrijven

We ondersteunen bedrijven op verschillende manieren met verduurzamen. Zo adviseren wij ze via het ZonLoket over het opwekken van duurzame energie. En werken we met bedrijven aan innovatieve stroomcontracten zoals bij Coroos.